Huonon runouden päivä

  

Olen kuuluttanut henkseleitä paukutellen vaihtavani Ninni Forever Bandin esityskielen englannista suomeksi. Riimivihko on täyttynyt samalla oudosta tajunnanvirtaisesta nonsensestä, ja olen kauhuissani hirvistellyt sitä, että noistako pitää saada jotain seuraavia hittibiisejä aikaiseksi. Kourallisen tynkätekstejä olen jo laittanut parille lyyrikolle arvioitavaksi, ja saamani palaute on ollut onneksi kannustavaa. Hu!

Täten intona osallistuin facebookissa kiertävään Huonon runouden päivä -eventtiin postaamalla osan nonsensestäni uutisvirran tilkkeeksi. Siis sellaista kamaa, joka ei mun biiseiksi välttämättä lopulta taivu, mutta jota perverssisti piti päästä vähän jakamaan. Se oli vähän kuin olisi lukenut julkisesti noloja päiväkirjamerkintöjään. Sain myös somessa härnäämiltäni kavereilta peukaloa! On siis paljon mahdollista, että seuraavan N4EB:n laulut koostuu suomenkielisestä naivistisesta riimikikkailusta.

Tässä koonti päivän aikana postaamistani lyyrisistä neronleimauksista:

  huonon runouden päivä
  ei haihdu huolen häivä
  siitä et miten tän kertoisin
  kavereille jakaisin
  et ehämmä muuta duunaa
  ja nyt ne facebookkiin floodaan
  HÄHÄÄ
  pee äs ja ainii
  eilen ois ollu hyvii keikkoi kaikkii
  mut ku toinen norossa makaa
  ja toista kiinnostaa vaan teletappimaa
  ni en mä ny sit voinu tulla
  voi pulla pulla pulla!

  pidän paitanäyttelyn
  esille pistän
  flanellipaidan
  raitapaidan
  t-paidan
  hupullisen paidan
  paitamekon
  kauluspaidan
  pakkopaidan
  paitulin ja
  uuden paidan
  kutsun paljon vieraita
  ja tarjoan shampanjaa
  ehkä joku ostaa jonkun
  paidan

  aalloissa siis
  hämärässä
  epämäärässä
  portaita pitkin, merivettä litkin

  kapteeni koukku ja
  polvilumpioloukku
  siellä se tiiraa
  ja leikkii äitelää
  mitä se miettii
  ei ainakaan mua
  ehkä mitä söis
  ehkä kadonneita poikia
  kapteeni koukku ja
  suomen maajoukku e
  nyt yhdessä treenaa
  seuraaviin olympialaisiin

  ylös alas suunta ravas
  kaamein paras
  kaamein paras
  joko se sua halas
  kekara kakara
  näytä sarves
  joko raivos laantui

  kello 16 nolla kolme
  levitä kaikki sormet
  katso niitten läpi
  ja kas, olet jo happy

  kaupunki ja ketsuppi ne yhteen soppii
  se kuuluukin jokanaisen yhteiskuntaoppiin

  karmeaa vaimeaa
  hermostunutta hihitystä
  kuuluu äänieristetystä kabinetista

  hepatiitti a-b-c
  kissa kävelee
  tikapuilta pitkin sairaalaaseen

  miten pääsee nollaamaan
  miten voisi olla vaan
  pää penkissä
  säärilenkissä
  mua odottaa leipäjuusto
  ja mikko kuusto(nen)
  paistetut kananmunat
  lähtevät kaukojunat

  hurja kujerrus
  hirnui korvaan
  horjauttaa ja vielä korjaa
  mitä jos muutettaisiin norjaan
  anna armenialaista armoa
  suojele vanhaa jarmoa

  jokohan sielläkin
  tehdään rahaa
  maito oli pahaa
  älä katso mun mahaa
  mitäs siellä haudot aromipesä
  huomenna soppa on sakeampaa

  karvoja rupia
  mustelma-hupia
  verta ja limaa
  päiväkännisimaa

  meijän piti syödä juustoo
  venytellä luustoo
  pirtelöt päälle sekottaa
  star warsille hekottaa
  liikaa telkkarissa
  kuoleva kissa
  eteises haisee eko
  voi beibi sust on tullu seko

  nukkuu nukkuu
  kaikki väki nukkuu
  hukkuu hukkuu
  ahneuteen ne hukkuu
  kukkuu kukkuu
  leikitäänkö kukkuu
  juttuu juttuu
  teeksä musta juttuu
  suppuun suppuun
  pistetään suut suppuun
  huppuun huppuun
  pistän pääni huppuun
  nuttuun nuttuun
  veri valuu nuttuun
  puppuun puppuun
  viehtyneet oomme puppuun
  ja peppuun

  purple, pink, yellow and blue
  this bruise is dedicated to you

  salmiakkialan jokavuotinen
  palkinto salmiakkikala
  vietiin hotellista
  joka oli kuin pieni kiska
  ja kun löytyi katiska
  se oli tyhjä

  puolikas possun pää
  pöydällä mua piristää
  aion valaa sen kipsiin
  ja sijoittaa sipsiin

Täydellinen karkkipussi

Tänpäivänen karkkipussi

Tänpäivänen karkkipussi

Valmiiksi koostetuista karkkipusseista ei ole mihinkään. Joka sekoituksessa on vähintään yks tympeä sortti, ja ne pantterit sun muut turkkarit käy monotonisiksi jo muutaman jälkeen. Jos haluaa koota itselleen sen täydellisen karkkipussin, täytyy päästä kauhomaan irttareita.

kallista

kallista

Monesta ruokakaupasta löytyy Candy King -laarit, mutta valikoima ontuu etenkin ufojen puutteesta. Koska Makuuneja on kaupungissa monessa eri kulmauksessa, sillä on irtokarkkimonopoli laadukkaan valikoimansa tähden. Se näkyy hinnoissa. Mun 304 gramman puszi maksoi kokonaista 3,92 euroa. Hyhhyh, ei ihmekään että viimeaikoina on karkkihimot luontaisesti vähenneet.

Tämän päivän valikoima vastaa aika hyvin mun viimeisintä karkkimakua.

Haribo / Persikka

Haribo / Persikka

Ennen tapasin valita aivan liikaa salmiakkeja. Nautinto jää puolitiehen, jos mukana ei ole täytehedelmiä. Haribon Persikka on vakiinnuttanut paikkansa aika neutraalina täytehedelmänä. Koostumus sitkoinen, päällä tollanen vaaleampi kerros.

Bubs / Salmiakkikallo

Bubs / Salmiakkikallo

Lapsena oli irttispaikoissa pelkästään niitä ohkasempia kalloja, joitten päällä oleva kirpeä sokeri oli hyvää, mutta loppukallo jotenkin tympeä. Silti niitä piti syödä. Nää Bubsin Salmiakkikallot on myös hyvää salmiakkia kirpeän päällisen jälkeen!

Bubs / Vattulakukallo

Bubs / Vattulakukallo

Saman valmistajan Vattukallot on lempeämpi muunnelma kalloaiheesta. Jossain vaiheessa söin näitä ihan liikaa, joten nää saattaa välillä jäädä pussista pois.

 Kouvolan laku / Lakusalmiakki

Kouvolan laku / Lakusalmiakki

Kouvolan lakun Lakusalmiakki on ihanan pehmeän tuhti! Kerran ostin näitä pussillisen, koska teki mieli. Se oli aivan liikaa, enkä saanut syötyä puoliakaan. Ihan maksimissaan pari lakua per valikoima. Muuten iskee kyllästys.

 ICA / Spinning Tops

ICA / Spinning Tops

Naureskelin näille aikani, koska onhan nää nyt pervon kitschin näkösiä. Tuli joku kerta kuitenkin maistettua. Yhdistelmä tota vaaleenpunaa, tosi teollisen oloista valkosuklaata ja pastellinonparelleja vei mun sydämen. Kamalaa karkkia! Otan näitä joka kerta aina vaan enemmän!

Fazer / Amerikanpastilli

Fazer / Amerikanpastilli

Amerikanpastilli on se hyväksytympi suklaakiintiön täyttäjä pussissa. Tai siis, näitten valintaa ei usein muut kyseenalaista. Askillinen näitä hupenee multa hetkessä!

Troll Gott / Dracula salmiakki

Troll Gott / Dracula salmiakki

Dracula Pillereitten omassa pussissa on MAAILMAN PARAS design. Mun on pitänyt jo pitkään tatskata se draculaäijä kunhan vaan keksin paikan ja ylimääräistä rahaa. Irtolaarissa Dracula salmiakit ei herätä niin suuria sydämensykähdyksiä, ja jostain syystä ne jopa maistuu vähäpätöisemmiltä. Kuvan voima on suuri! Päällä oleva tuju salmiakkikerros yhdistettynä jäljelle jäävään imeskelykarkkiin on toimiva.

 Troll Gott / UFO lakritsi

Troll Gott / UFO lakritsi

Troll Gott -firmalla on pikkasen mainio karkkitehdas! Kaikki top-3 namit tulee tuolta ruotsalaiselta pikkumerkiltä. Salmiakkiufo oli pitkään mun ihan suosikkilemppariparaskaikistaforever. Kuorrutus ja imeskelyosa muistuttaa sukulaistaan Draculaa. Ufoissa on kuitenkin lisänä euforinen JAUHOPALKINTO. Mitä enemmän jauhoa ja mitä salmiakkisempaa se on, sen parempi.
Kitalaki kiittää. Jostain syystä viheltäminen ei enää onnistu, jos on vetänyt liikaa jauhonameja. Laulukaan ei luista entiseen malliin. Keikkailulle haitallisia.

Troll Gott / UFO hedelmäsalmiakki

Troll Gott / UFO hedelmäsalmiakki

Mansikkaufo on noussut ihan viimeaikoina Salmiakkiufon ykköspallin haastajaksi. Moninverroin kirpeämmät ufot on astetta enemmän pientä piinaa ja suurta nautintoa. Ensin täytyy kärsiä kipristelevät päälliset, jonka jälkeen koittaa ihana salmiakkijauhon virta. Mansikkaesanssin ja salmiakin liitto on pyhä!

Malaco / Apinanraivo

Malaco / Apinanraivo

Lakrisalien lisäksi ruotsinlaiva maistuu Apinanraivoilta. Miksi suloisimmat salmiakit valmistetaan rajan takana? Apinanraivoissa ehdottomasti parasta on pistävä sokerointi. Loppukarkki onkin sitten semiyhdentekevä. Jos mahdollista, kauhon irtokarkkilaatikosta myös näistä varissutta jauhoa koko pussin kuorrutteeksi.

Malaco / Metsämarja

Malaco / Metsämarja

Metsämarjat on Persikan tavoin mukavaa hedelmävalikoiman peruskauraa.

 Malaco / Liitulaku original

Malaco / Liitulaku original

Vanha kunnon raikas liitulaku! Mukana myös tasapainottavissa tehtävissä.

 Fazer / Amazon

Fazer / Amazon

Koostumukseltaan harmittoman oloiset Amazonit herättää mussa eniten väriaineallergiapelkoja. Tuntuu että näistä muka saisi kovimmat sokerihumalat. Sanoiko äiti joskus mun olleen tolle siniselle yliherkkä? Näitä on lähes aina mun pussissa.

Mmmm suklaata salmiakkia jauheita tahmeita auringossa sulaneita karkkeja. Lisätty sokeri on kamalaa myrkkyä.

Maailmanloppu

Toverini Petri on nero! Kävin toissailtana verkkopankissa huomatakseni, että tämä internetmaailman innovaatioiden ihmelapsi oli siirtänyt tililleni euron! Viestikentässä oli ehdotus: kannattaisi alkaa kirjottaa yleisön toivomista aiheista rahaa vastaan. Toteuttaisin siis aiheen, jonka toivoja olisi ”lahjoittanut” suurimman summan. Petri itse toivoi mun seuraavaksi tutkimuskohteeksi Jehovan todistajien maailmanlopun ennustuksia.

Uskonnot ja uskonnollisuus on kiinnostaneet mua aina psykologian, historian ja politiikan näkökulmista. Luin lukiossa monta uskonnon kurssia näköjään huomatakseni etten muista päntätyistä tiedoista juuri suurpiirteitä enempää. Onneksi on Wikipedia!

Jehovan todistajat on julistuksellista raamatuntulkintaa vuodesta 1870. Suomessa kolmanneksi suurimmalla uskonnollisella yhteisöllä on 19 000 kannattajaa. Se eroaa kristilliseksi luokitelluista uskonnoista siten, ettei se usko Jeesuksen jumaluuteen, pyhään kolminaisuuteen, sielun kuolemattomuuteen tahi helvetin tuleen. Jehovien mielestä nykyisellään muut kristilliset uskot on porttoja ja turmeluksessa. Sillä on oma brooklynilainen herrasmiesliiga, joka määrää tulkinnan suunnan, ja jonka tehtävä on suorastaan saatu jumalalta itseltään. Jehovalaiset ovat toimittaneet raamatusta oman käännöksensä, jonka merkittävin ero basic raamattuun on se, että sana Jehova (jumalan nimi) esiintyy yli 7000 kertaa.
Raamatulla on järkälemäinen painoarvo uskovien elämässä, sillä sitä pidetään Jumalan sanana, käytännön ohjekirjana ja tulevaisuuden ennustajana.

kuvan lähde: http://www.opinto.net/uskonto/timomuola/jehpahe.jpg

kuvan lähde: http://www.opinto.net/uskonto/timomuola/jehpahe.html

Jehovan todistajat odottelee maailmanloppua. Harmageddonin, eli raamatullisen tuomiopäivän taistelukentän, piti itseasiassa koittaa jo 1914. Siitä lähtien ennustetta on sekä päivitelty, että pahoiteltu kehnoa raamatuntulkintaa. Yrityksiin ja erehdyksiin kuuluu liikkeen historiassa iso määrä kryptisiä vuosilukuja ja niihin vaikuttaneita hahmoja. Totta puhuakseni en tajunnut niistä paljoakaan. Aina kun maailma ei loppunutkaan silloin kun piti, Jehovan todistajat kärsi jäsenkatoa.

Tuomiopäivän taistelukentällä Jehova Jeesuksen avulla hävittää nykyisen maailmanjärjestyksen ja sen kannattajat. Sitten maapallo muuttuu Edenin kaltaiseksi puutarhaksi, ja jo kertaalleen kuolleet hyvin uskoneet herätetään henkiin. Tuhat vuotta elellään ihanissa vehreissä maisemissa, jonka jälkeen Saatana kaivetaan jostain vielä koettelemaan paratiisiasukkien uskoa. Tämän jälkeen Jumala tuhoaa Saatanan lopullisesti.

kuvan lähde: http://boingboing.net/2005/10/12/awesomely-weird-jeho.html

kuvan lähde: http://boingboing.net/2005/10/12/awesomely-weird-jeho.html

Harmageddonia edeltää the viimeiset päivät, joitten tunnusmerkkejä ovat sota, taudit, nälänhätä, maanjäristykset, lähimmäisenrakkauden puute, moraalin rappeutuminen ja Jehovan todistajien tekemä saarnaamistyö. Minä hetkenä hyvänsä!

Nuorisoa on rohkaistu naimattomuuteen, eikä ole nähty järkeä koulujen käymisessä, sillä aikaa oli niin vähän. Rahoja on kehotettu sijoittamaan myös järjestön hyväksi ”harvoina jäljellä olevina vuosina nyt kun rahalla on vielä arvoa”. Vuonna 1995 Jehovan todistajat luopuivat täsmällisestä maailmanlopun ennustamisesta ja siirtyvät laveampaan tulkintaan. Nykyiseen ennustukseen liittyy silti vuosi 1914, ”voidellut” ja samaan aikaan elossa oleminen.

Sekavaa kikkailua. Mutta kyllä sitä maailmanloppua monet muutkin teoreetikot foliot päässä odottaa.

Verailun vuoksi: itse olen ateistinen tiedemaailman tapauskovainen. Paratiisien ovet ei aukene mulle, paitsi ehkä yllättävissä illanvietoissa, jotka päättyvät kuutamouinnille. Maahan saattaa huomaamatta iskeytyä sopivan suuri asteroidi. Yellowstonen tulivuori purkautuessaan aiheuttaa todennäköisesti uuden jääkauden. Ydinsota pyyhkisi sivilisaatiolla persettään. Elää, kuolla. Onhan tossa lineaarisuudessa tiettyä tympeyttä. Ja silti munkin ainesosat on vääjäämättä jossain muodossa aina olemassa. On sekin jo jotain!

Blogin saldo: 1 euro.

Meidän upea elämäntyyli

olkkari

olkkari

Tottahan mun tarvii meidän nurkkia ja lifestyleä esitellä! Asutaan vuokralla viidennessä kerroksessa kerrostalossa, jonka ikkunoista näkyy pätkä Särkänniemeä. Naapureina lähinnä mummoja ja joku perhe, joka jättää pienen räksykoiran jatkuvasti yksin. Rappukäytävässä kaikki on nimikoitu oudoin kaunokirjaimin, joista ei meinaa saada selvää. Kaks huonetta, sauna, parveke ja isohko keittiö. Ja maailman hirveimmät tapetit. En taida tottua niihin koskaan.

Sijainti keskustaan suhteutettuna on mainio. Tulee helposti lähettyä rattaitten kanssa ja bussillakin pääsee mikäli muuten ei jaksa. Tilaa on kaikille just hyvin ainakin toistaiseksi. Työhuone Teemulle vois silti olla paikallaan, koska mulla on usein hajota pää jatkuviin miksaussessioihin, joissa samat biisit pyörii aamusta iltaan ja illasta yöhön.

itetehty seinävaate ja nimiäisistä jääneet karnevaalivalot (clas ohlson)

itetehty seinävaate ja nimiäisistä jääneet karnevaalivalot (claes ohlson)

mikseri jonka päälle kaatui kaljat

mikseri jonka päälle kaatui kaljat, divaanivuodesohva ikeasta

Ollaan pian vuoden verran asuttu täällä. Vuonna 1989 valmistunut rakennus ei hohdokkuudessaan vedä vertoja mun edelliselle suojellulle kämpälle vaaleanpunaisessa puutalossa radan vierellä, mutta talven lämmityskuluja ei tuu ikävä. Sitäpaitsi hei, meillä on OMA SAUNA!

julisteita

julisteita

villiintynyt tomaatti ja muuta

villiintynyt tomaatti ja muuta

päivän asu: toppi ja hame molemmat h&m:stä

päivän asu: toppi ja hame molemmat h&m:stä

Sori, ei ollut vielä oikein pokkaa posetella tän pahemmin.

john watersin nimmaroima juliste! pyykkikorin päälle unohtunut nahkarotsi!

john watersin nimmaroima juliste! pyykkikorin päälle unohtunut nahkarotsi!

hamahelmistä itetehdyt aukun kylpykaverit

hamahelmistä itetehdyt aukun kylpykaverit

kauneudenhoitotuotteistoa

kauneudenhoitotuotteistoa

itse maria stereon käkikello! saatu palkaksi kuvaushommasta

itse maria stereon upea toimiva käkikello! saatu palkaksi kuvaushommasta

aukun päivän asuna käpybody äitiyspakkauksesta ja name it -merkkiset pökät

aukun päivän asuna käpybody äitiyspakkauksesta ja name it -merkkiset pökät

Kilometrin pituinen lifestylepostaus turhien posettelukuvien kanssa

Blogi on kerännyt somessa ja päiväkahvipöydässä kommentteja. Äitikin soitti ja kertoi millasta blogia tarvitaan (perusköyhän lastenvaatteista kertovaa). Yksi sanoi, että rahan pyytäminen tilinumeron kanssa saattaa olla laitonta. Toinen toivoi karkkipostausta. Kolmas kaipasi peppukuvia ja neljäs päivän asuvalinnan esittelyä. Mietittiin myös, että voisin raportoida kavereitten pihapiirin puutarhan porkkanasadosta, kuulemma millinkokoisia porkkanoita tuli! Ehta juorupalsta vois olla aika törtsy, mutta se ois pitäny perustaa nimettömänä.

Ystävä muistutti mistä ne todelliset kovat rahat ansaitaan. Täytyy kirjoittaa ”kilometrin pituinen lifestylepostaus turhien posettelukuvien kanssa”.

Hitto. Tuntuu likaiselta.

Ajatus silti vetoaa mun alhaiseen mieleen sen verran, että ironian kaapuun käärittynä sen voisikin just ja just tehdä. Stay tuned!

IMG_2358-2.JPG

Koiran Näköinen Nainen eli Joni Ekman ja Koira

Joni Ekmanin bändeistä kohistaan sivukaupalla Punk in Finland -foorumin lisäksi Hännisen Juhon Tekken -lehdessä. Sisäpiireissä junnu musafiilistelijä on nostettu jalustalle. Siinä missä Jonin bändeistä Lähtevät Kaukojunat on herkkää teiniromantiikkaa ja Achtungs lofiuskollista punkrokkia Amerikan markkinoille, Koiran Näköinen Nainen edustaa väkevän (manselaisen?) suomirokin uutta tulemista. Bändi eli Joni on tehnyt nimellä neljä kasettia ja kaks seiskatuumasta täynnä pophelmiä.

IMG_2362-0.JPG

Aivan saletti en oo siitä kuinka päädyin livekokoonpanossa basson varteen, mutta sillä lienee tekemistä, että Teemu, joka keittää mulle kahvit aamuisin, soittaa myös Achtungsissa. Käytiin ennen Koiraa muistaakseni pari kertaa jumittelemassa kolmistaan jotain heviriffejä kai sillä ajatuksella, että päädyttäisiin tekemään Teemun vanhoja biisejä. Siitä tuli lopulta ihan oma projektinsa ilman meikäläistä, mutta sen sijaan mua pyydettiin KNN:ään. Olin otettu!

Rakkaus musaan kuuluu biiseissä, joista äkkiseltään mietittynä lemppareiksi valikoituu Elokuu, Lähde ulos keskiyöllä ja Rock’n’roll Girl. Noita oli hauskin soittaa ja jos oikeutta ihmiskunnalle jaettaisiin, noi sois jollain utopistisen mahtavalla radiokanavalla. Sellasella, joka olis kuin valtakunnallinen ei niin hipsteri Radio Helsinki, jota jengi oikeesti kuuntelis, ja jonka soitoista tekijätkin sais Ylemäiset korvaukset. Radio Suomi?

IMG_2361.JPG

Keikkoja meillä oli lähinnä Helsingin Lepakkomiehessä tai Tampereen Vastavirta-klubilla. Välillä soitettiin Mä en oo käyny missään -biisistä kakskyt minuuttista neilyoungimaista kitarasoolojen battlea, jonka aikana jengi lähti röökille ja jäljelle jääneet huuteli. Just oikea meno!
Oli muutenkin mahtava päästä vuosien jälkeen taas bändiin, josta ei tarvinnut olla itse taiteellisesti vastuussa, vaan sai nauttia musasta ja keikkailun halvoista huveista.

Koiran Näköisessä Naisessa jatkaminen kävi ongelmalliseksi vauvan myötä, koska Teemu soittaa toista kitaraa bändissä. Ja koska mulla on myös Risto, Pintit ja soolo, keikkoja olis voinut jossain vaiheessa mennä liikaa päällekkäin. Samalla kokoonpanossa vaihtui myös rumpali, ja nyt viimesimmille keikoille vaihtoivat nimenkin. Joni Ekman ja Koira ei oo kyl IMHO yhtä iskevä ku Koiran Näköinen Nainen. Vaihdoksen pointtina on kai korostaa, että bändi on ikäänkuin (tai onkin? En aina pysy perässä) Jonin soolo.

Vielä meillä on yks keikka alkuperäisnimellä ja -miehityksellä nyt 12.9. Lepakkomiehessä! Treenejä ei saada pidettyä ainakaa silleen et kaikki pääsee paikalle, mut eiköhän ne biisit jostain muistu. Kandee tulla!

Yo uus blogi!

Kuinka paljon ja nopeasti saan vapaahkosti juoksevalla ajatusvirralla rahaa? Luin Hesarin verkosta artikkelin, jossa kerrottiin parhaille bloggareille maksettavan jopa 6000 euroa kuussa. Mulle kans!

Saadessani ekaa kertaa www:n omaan huoneeseen 13-vuotiaana, aloin irkkaamisen ohella suoltamaan tekstiä muunmuassa edesmenneen Suosikki-lehden keskustelupalstalla. Siellä liikkui muutamia samanhenkisiä yksinäisiä tyttöjä, ja meistä tuli vahva nörttijengi. Rakennettiin omia vieraskirjoja, foorumeita, kotisivuja ja nettipäiväkirjoja. Talletin elämääni usean vuoden ajan ahkerasti internetin ikuiseen välimuistiin ajattelematta, että joku päivä verkon yksityisyysasetuksista ja tietovuodoista voisi tulla jokseensa arkaa ja varottua aluetta. Kaikki iih iih pussailtiin poikaystävän kanssa -tekstit on vieläkin tuolla jossain kuvien kera.

Niistä jutuista ei tippunut senttiäkään. Pitäiskö tällä kertaa olla joku tietty selkeä linja, että rahahanat aukeaa? En tiedä, täytyy kokeilla. Pitäiskö kuulua johonkin artikkelin mainitsemaan blogiportaaliin? Tälleensä tää tuntuu ainakin paljon helpommalta. Ei tarvi tyrkyttää itteensä mihinkään, kun kerta sivutilaa omasta takaa löytyy. Ohan tuolla ninniluhtasaari.com -pääsivullakin oma Cool Posts -bloginsa, mut se on keskittyny niin vahvasti vaan sanattoman viileesti omien aikaansaannosten esittelyyn enkunkielisillä otsikoilla, että nettipäiväkirjaidiksen henkiinherättäminen tuntu vaativan oman alustansa.

Ni että alkakaapas nyt lähettää mulle rahaa! Tilinumero on FI1157202340016223.
Lukijoita mulla on toistaiseksi nolla, ja kirjottelen varmaan aika subjektiivisesti kaikista kavereitten musa- ja taidejutuista, sekä horisen päivänpolitiikasta.